I dag lämnade vi Camping Cabopino efter 38 dagar. Vi startade i regnet efter att ha sagt adjö till våra engelska grannar Bill och Di. På deras rekommendation reste vi mot Benidorm. Efter ett kort stopp vid Lidl för att fylla på förråden styrde vi efter vår pilot Liza (navigatorn) den vackra kustvägen förbi Fuengirola, Malaga och vidare vägen Autovia de Andaluciaöver bergen förbi Granada. Namnet Autovia innebär att detta är en gratis motorväg. Denna väg var mycket fin och lite trafikerad.

När stigningarna började såg vi mandelträden blomma på sluttningarna.

Efterhand som vi kom högre upp började vädret mer och mer likna vädret som vi lämnat i Sverige. Som högst var vi på 1366 m över havet 0ch temperaturen sjönk till +2° celsius. I bland åkte vi bland molnen och till med ovanför dem.

Anitha stod för fotograferingen och Bertil körde. På vägen såg vi några olika fordon. Timmerbilarna var inte lika stora som i Sverige. Vi blev omkörda av bilar med nummer på sidan. Bl. a. en gammal Volvo PV. Även en del komiska skyltar sågs efter vägen.

Ca halv fem kom vi fram till camping Playa de Mazarron. När vi hade ställ upp bilen på vår nya camingplats bredvid ett annat svenskt par från Karlskrona så hade ingen lust att laga mat så vi gick och köpte en hämtpizza istället. Pizzabagarna borde åka till Sverige och lära sig att baka en riktig pizza. Det var den minsta och torraste vi någonsin ättit. Vi blev inte mätta, så vi tände upp ugnen och bakade en citronsockerkaka och delade på halva denna.

I morgon skall vi gå och upptäcka campingen och den närliggande staden Bolnuevo.