Även denna morgon vaknade vi till regn. Vinden hade emellertid avtagit under natten och temperaturen hade stigit någon grad.

Vi saknade frukostbröd denna morgon så en av oss (Bertil) fick gå under ett paraply och köpa bröd i den närliggande bensinmacken. Bensinmacken ser ut som en bensinmack gör i Sverige d.v.s en liten hylla med bilprylar och resten av utrymmet består av mat och godis. Där finns även ett par bord där man kan inta en frukost eller en fika. De bakar brödet själva och man kommer hem med brödet fortfarande något varmt.

Det trista vädret med regn och +11° fortsätter även i dag. Enligt vädergubbarna fortsätter det dåliga väderet minst en vecka till och till helgen lovar de till och med lite regnblandat snö.

Vi packar nog i morgon och drar mot Benidorm där det skall vara kallt på natten (läs minusgrader) men utan regn på dagarna. Hur det blir med internet på nästa plats vet vi inget om men när vi får kontakt igen kommer vi att fortsätta skriva i bloggen.